Foto albums


 
12 September 2015: Afsluitingsconcert van de reeks zomerconcerten die in 2015 in de Nieuwe Kerk van Zierikzee zijn gehouden. Een bijzonder concert in een enorm mooie gerestaureerde 'concertzaal'/kerk. De leiding was zoals vanouds in handen van dirigent Rinus Verhage. Het koor werd dit keer begeleid door Joost de Nooijer. Première van het eerste deel van het 'Lux Aeterna' van Morton Lauridsen. Een mooi concert, om tevreden op terug te kijken.
 
 
 
 
13 Juni 2015: Vele toeschouwers hebben genoten van de optredens op zo'n dertig verrassende locaties in de Hellevoetse vesting. Tijdens 'Hellevoetsluis: Vestingcode 2015' vonden non-stop verschillende korte voorstellingen plaats, verzorgd door diverse regionale zang-, theater- en muziekgroepen. Er was veel te zien, te horen en te beleven op deze zatermiddag. Magnificat nam aan de vestingcode 2015 deel d.m.v. het geven van een aantal inloopconcerten in de H. Antonius van Padua kerk aan de rand van de vesting. 
 
 
28 Maart 2015: Premiere voor Magnificat, voor dirigent Rinus Verhage en voor begeleider Wim Diepenhorst: Uitvoering van de Mattheus Passion van J.S. Bach in de Groote Kerk van Maassluis. Tijdens het concert voerde Magnificat de koorwerken van koor II uit. 
Het was een enorme ervaring. Nooit eerder voerde Magnificat dit werk uit. Dit keer samen met rov Canto di Lode (koor I) en het schoolkoor van de CSG 'Prins Maurits'. Het was een schitterend concert in een uitverkochte kerk (700 personen). Zie ook de youtube filmpjes.
 
 
 
29 November 2014: Advent Choral Evensong 'The Creator of Light'. Uitgevoerd in een stampvolle hervormde kerk in Dirksland. Dit was een gezamenlijke actie van Magnificat o.l.v. Rinus Verhage en het schoolkoor van de CSG Prins Maurits uit Middelharnis o.l.v. Marco van 't Hoff. Medewerking werd verleend door Wim Diepenhorst op het orgel en door Marya Heij op de cello.
Na afloop waren er volop lovende woorden en de roep om 'meer van dit soort initiatieven'. Wie weet?
 
 
 
2014: Een aantal van onze recente koorfoto's, gemaakt door Meike Korteweg.
 
 
 
4 Oktober 2014: Uitvoering van 'Ein deutsches Requiem' van J. Brahms samen met COV 'Laudando' uit Middelharnis. Solisten: Marlotte van 't Hoff en Ralph Looij. Muzikale medewerking werd verleend door Wim Diepenhorst en Wim Soeters aan de vleugels en door Marten van den Bijlaard op de pauken. De leiding was in handen van dirigent Rinus Verhage. 
 
 

6 April 2013: Choral Evensong in Dirksland, samen met het schoolkoor van de Chr. SG. Prins Maurits o.l.v. Marco van 't Hoff. Aansluitend een heerlijke high-tea.
 
 
 

Laatste Nieuws

Agenda 2019

Promotievideo

Nieuwe leden gevraagd...

Nieuwsbrief

Koninklijke onderscheiding oud-dirigent Rinus Verhage

Sponsors